Menő meglepetések és ajándékötletek egy helyen

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/612-9575 | vagy írj info@mitveszel.hu

 

Rólunk

Termékek forgalmazásával már közel 10 éve foglalkozunk, eddig saját weboldal nélkül, külsős felületeken értékesítettünk. Partnerünk az eMag, a Vatera, és a Jófogás is. Ezeken az oldalakon már több ezer elégedett vásárlóval rendelkeztünk, amikor úgy döntöttünk, hogy saját weboldalt készítünk. Nálunk a MitVeszel.hu-nál egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy világon minden honnan összeválogassuk, és megvásárolhatóvá tegyük a legtrendibb, vicces, kedves ajándékba adható termékeket. Ezért folyamatosan bővítjük kínálatunkat, folyamatosan készülünk Nektek akciókkal. Kizárólag igazolt forrásból származó, magas minőségi színvonalat képviselő termékek találhatóak, amik minden tekintetben megfelelnek a magyarországi hatályos jogszabályokban foglalt kritériumoknak. 

Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát adunk.

Mivel fontosnak tartjuk a környezet-tudatos gondolkodásmódot, ezért a számlákat elektronikusan küldjük el, hogy ezzel is csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. Védjük a környezetet, szeretjük az állatokat, igyekszünk szem előtt tartani, hogy a lehető legkisebb kártékony hatással legyünk a környezetünkre.

A futárszolgálatunk gyors. Általában 1-2 nap alatt oda is ér hozzád, ha megrendeled.

Bízhatsz bennünk, hiszen mindent megteszünk azért, hogy visszatérő, hűséges partnerünk legyél. Hiszen fontos vagy nekünk! 

Ez vagyunk Mi, a MitVeszel.hu a hasznos kütyük webáruháza.