Menő meglepetések és ajándékötletek egy helyen

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/612-9575 | vagy írj info@mitveszel.hu

 

Mitveszel - Blogja
2022.06.09 19:22

Megnéztük a Stranger Things új évadát

Megnéztük a Stranger Things új évadát

Stranger Things rajongók! Nektek ezt a sorozatot nem kell bemutatnunk, ám megemlítenénk néhány érdekességet ????

A Duffer testvérek meg ezt az amerikai sci-fi sorozatot, mely hatalmas sikert aratott már a kezdetektől. A 80-as években játszódik, eredetileg 2016-ban jelent meg, Magyarországon 2019-ben. 31 Primetime Emmy-díj jelölést szerzett, többek közt a legjobb televíziós drámasorozat kategóriába is.

4 Golden globe-díj jelölés kapott és megnyerte a Screen Actors Guild-díj szereplőgárda kiemelkedő alakításáért drámasorozatba díjat 2016-ban. Nagyon sokat vártunk a 4.évadra de végre elérhető a Netflixen május 27-től. Mi már két nap alatt ledaráltuk a részeket, tartottunk egy Stranger Things maratont. ???? Azt kell, hogy mondjuk, hogy igazán jóra sikeredett és nem okozott csalódást. A retro érzés, némi humor, a kedvenc szereplők és a sci-fi - horror elemek és kalandok érvényesülnek ebben az évadban is. Ahogy haladtok a részekkel egyre izgalmasabb lesz a sorozat.

Érdekesség, hogy a 4.évad 5. és 6.részét Antal Nimród magyar producer rendezte, véleményünk szerint szuper munkát végzett. Ha nem ismernétek ő rendezte a nagy sikerű magyar Kontroll cimű filmet. Arra számítsatok, hogy elég hosszúak a részek, mindegyik rész több, mint 1 órás.. Viszont amikor nézed elröppen az idő szóval popcornokat bekészíteni. ????????

Nézzetek szét nálunk kedves rajongók a menő Stranger Things cuccok között.