Menő meglepetések és ajándékötletek egy helyen

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/612-9575 | vagy írj info@mitveszel.hu

 

Mitveszel - Blogja

Stranger Things rajongók! Nektek ezt a sorozatot nem kell bemutatnunk, ám megemlítenénk néhány érdekességet ????

Mindened az utazás?

Ha tehetnéd, körbejárnád az egész világot? Szeretsz új ismereteket szerezni más országokról, vagy akár saját kishazádról?

Rendkívüli helyzetben különleges megoldás!

Amit a mostani helyzetben tehetsz a járvány megfékezéséért az az, ha otthon maradsz, és minimalizálod a másokkal való érintkezést. Be kell rendezkednünk egy teljesen más életvitelre, főleg a várható intézkedések fényében. Egyre fontosabbá válik, hogy tudatosabban álljunk a napi rutinhoz. Sajnos most a szeretteinkkel sincs lehetőségünk megünnepelni személyesen a születésnapokat, névnapokat, fontos eseményeket.

Mi abban szeretnénk segíteni Neked, hogy az ajándékozás öröme továbbra se maradjon el, és ha virtuálisan is, de összejöhessen a család.

Tőlünk gyorsan és biztonságosan küldhetsz szeretteidnek különleges ajándékot! A higiéniára az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordítunk, minden feladott csomagunkkal kesztyűs kézzel bánunk :)

Küldj üzenetet is az ajándékoddal! Írd meg a rendelésed megjegyzésébe, hogy mit szeretnél üzenni, mi kinyomtatjuk és belerakjuk a csomagba azt.

A számlát e-mailben küldjük a megadott e-mail címre, így a csomagba nem kerül.

Kiemelt ajándék ötletünk:

Loot box csomagok 4+ termékkel:

Loot box ajándék

Vissza a főoldalra

Kedves Vásárlóink!

Az új típusú koronavírus terjedésével és meghozott kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban fontosnak érezzük, hogy minél több működésünket befolyásoló információt megosszunk veletek ezen az oldalon és bármilyen változásról mihamarabb tájékoztassunk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a híreket és működésünket is ennek, valamint kollégáink és a Ti védelmetek érdekében alakítjuk.

Bizonyára már tisztában vagy a világban és hazánkban zajló eseményekkel, intézkedésekkel. Több vásárlónkban felmerült a kérdés, hogy hogyan befolyásolja mindez webáruházunk működését.

Jó híreim vannak, mert továbbra is zavartalanul tudunk működni!

Árukészlet:

Mint bizonyára tudjátok, forgalmazóként saját árukészlettel rendelkezünk és egyenlőre megoldott az áruk utánpótlása is. Oldalunkon továbbra is csak olyan terméket tudtok megrendelni amelyek ténylegesen készleten vannak, egyéb esetben pedig mindíg feltüntetjük, hogy a termék még továbbra is rendelhető, csak nem saját készletről teljesítjük a rendelést. Raktárunkban továbbra is szorgosan dolgozunk, így továbbra is a megszokott gyors szállítási idővel számolhattok, a csomagok feladásában nincs csúszás. Az egyetlen dolog ami változott, hogy a higiéniára az eddiginél is még nagyobb figyelmet fordítunk.

Házhozszállítás

A házhozszállítás továbbra is zavartalanul működik. A leadott megrendeléseket még aznap feldolgozzuk és a következő munkanap várható a futárszolgálatnak történő átadás is.

A futárszolgálatokkal az érintés nélküli kézbesítést tartjuk fent, ami azt jelenti, hogyha online kifizetésre kerül a rendelés, akkor nem szükséges semmilyen formában érintkezni a futárral. Ezért javasoljuk most, hogy az online bankkártyás fizetést részesítsétek most előnyben.

Fontos, hogy figyeljünk oda egymásra, és legyünk most különösen körültekintőek a mindennapi teendőink intézésekor. 

Erősítsd az immunrendszered, fogyassz vitaminokat!

A higiénés előírások betartása mellett kulcsfontosságú döntés immunrendszerünk megerősítése is.

Vigyázz magadra, és szeretteidre!

Üdvözlettel:

MitVeszel.hu csapata

Visszalépés a főoldalra